Wij en derden maken gebruik van cookies, om het surfgedrag over verschillende websites te volgen, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om , om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Klik hier voor meer informatie. Sluit deze melding

Mini Garden

Mini Garden wandpottenMini Garden wandpotten

De naam geeft het al aan. Met de wandpotten van Mini Garden kan je op een leuke manier verticale tuinen of kruidentuinen maken. Met de modulaire wandpotten kan je verschillende combinaties maken om een kamer of buitenruimte te vergroenen met leuke planten, fruit of kruiden.

Door het ruime assortiment van Mini Garden zijn er mogelijkheden om in hoeken een plantenwand te maken, maar ook om een hoek heen. Wil je een kruidentuin realiseren in de keuken, dan is dat met Mini Garden ook geen probleem.

Op verzoek maken wij ook verticale tuinen van Mini Garden bij u thuis, neemt u dan gerust contact met ons op.


Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2018 Wandpotten.nl, onderdeel van Greenwall Designers