Wij en derden maken gebruik van cookies, om het surfgedrag over verschillende websites te volgen, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om , om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Klik hier voor meer informatie. Sluit deze melding

Klara Gardening

Klara Gardening wand- en hangpotten

Kleurrijke wand- en hangpotten van Klara Gardening

Klara Gardening is een team uit Kroatië van professionals in marketing en product design. Zij werken samen met Kroatische productontwerpers en enpartnerschap met de School of Design in Zagreb en andere freelance designers.

Het doel van Klara Gardening doel is het creëren, ontwerpen, ontwikkelen en maken van wereldklasse innovatieve, frisse, unieke en stijlvolle producten die de ziel van een nieuwe levenscyclus benadrukken voor een compleet levendig en nieuw merk in huis- en tuincategorieën.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2018 Wandpotten.nl, onderdeel van Greenwall Designers