Wij en derden maken gebruik van cookies, om het surfgedrag over verschillende websites te volgen, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om , om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Klik hier voor meer informatie. Sluit deze melding

Blog Wandpotten

 1. Plantenwand binnen

  Plantenwand binnen

  Plantenwand binnen, maak een Urban Jungle

  Wanneer je woont of werkt in een kleine ruimte kan je een plantenwand binnen maken om meer groen te realiseren. Met planten aan de muur krijgt de ruimte direct meer sfeer en het zorgt ook voor een gezondere lucht en vermindert het omgevingsgeluid. Een verticale tuin kan ook een mooie basis zijn om een Urban Jungle te realiseren. Je kunt bijna op elke wand een plantenwand maken, echter moet je wel rekening houden met zonlicht. Zonder zonlicht is het ook mogelijk om een prachtige groene wand te maken met groeiverlichting. Met de verschillende systemen kan je van een saaie betonnen muur een levendige muur maken.

  Lees meer »
 2. Verticale tuin | Maak een plantenwand met verticaal tuinieren

  Verticale tuin | Maak een plantenwand met verticaal tuinieren

  Een verticale tuin is een groene wand of gevel met beplanting. Bij Wandpotten.nl hebben wij verschillende verticale tuinieren systemen van aantoongevende merken waar je zelf een verticale tuin mee kunt maken. Een verticale tuin is een ruimtebesparende manier om toch meer groen in je tuin ofwel op het balkon te realiseren. Wil je zelf een verticale tuin maken op een muur in de tuin zijn er een aantal systemen in onze online winkel die hiervoor uitstekend geschikt zijn. Verderop zullen wij hier dieper op in gaan, zodat jij een goede keuze kunt maken om zelf een verticale tuin te maken.

  Lees meer »
 3. Akoestische moswanden in presentatieruimte van Kaartje2Go te Zwolle

  Akoestische moswanden in presentatieruimte van Kaartje2Go te Zwolle

  Akoestische verbeteringen voor Kaartje2Go

  In het centrum van Zwolle zit het kantoor van Kaartje2Go in een prachtig oud pand. Het monumentale pand is grondig gerenoveerd in de afgelopen jaren. Nu was het aan de beurt om de kelder te vernieuwen met onder andere een presentatieruimte. Voor Kaartje2Go was het noodzakelijk om naar oplossingen te zoeken om de akoestiek te verbeteren. Dit zal gerealiseerd worden door in de styling van de presentatie ruimte meer stoffen materialen te gebruiken.

  Lees meer »
 4. Vertiplants Copenhagen komt met nieuwe kleuren

  Vertiplants Copenhagen komt met nieuwe kleuren

  Vertiplants Copenhagen brengt meer kleur naar binnen

  Vertiplants Copenhagen heeft een druk jaar. Het bedrijf uit Denemarken heeft weer aan aantal verschillende kleuren uitgebracht naast de vertrouwde grote wandpotten van 30x30 centimeter. We kennen deze serie met de drie kleuren, grijs, wit en zwart. Hier is nu sinds kort verandering in gekomen. Deze "grote" serie wandpotten is uitgebreid met de Vertiplants Brunbeige en de Vertiplants Oyster white. Deze elegante, maar ook basic kleuren zijn zeer eigentijds en passen goed in verschillende interieuren. 

  Lees meer »
 5. Nieuwe Vertiplants Mini gemaakt van Biofiber

  Nieuwe Vertiplants Mini gemaakt van Biofiber

  Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

  Lees meer »
Copyright © 2018 Wandpotten.nl, onderdeel van Greenwall Designers